Okulistični pregledi Maribor so mi preverili vid

Pred kratkim sem ugotovil, da mi je začel nekoliko pešati vid. To pa sem ugotovil, ko sem začel malo megleno videti, ko sem na primer kaj bral v kakšnem učbeniku, ali pa na telefonu, vendar se pri telefonu to še ni tako poznalo.

Zato pa sem se odločil, da grem na kakšen okulističen pregled, da bi mi ti lahko povedali, ali je res kaj narobe, ali je to samo začasno. Tako pa sem iskal kakšen okulistični center, kjer bi lahko odšel na pregled, nakar pa sem našel oglas okulistični pregledi Maribor, kar pa je bilo popolno zame, saj živim ravno v predmestju Maribora, tako da mi je bilo to zelo blizu.

Tako pa sem se en dan odpravil na okulistični pregled, kjer pa mi je bil proces relativno zanimiv. Mislil sem, da bom zgolj opravil kakšen test, vendar so mi najprej preverili vse zdravniške podatke, kjer so okulistični pregledi Maribor preverili, ali sem imel že v preteklosti zabeleženo kakšno motnjo oči, oziroma, če je bilo to kdaj odkrito v naši družini, saj bi se to lahko potem preneslo name, saj bi lahko bilo genetsko povezano.

No po tem, pa je sledil tisti pregled, katerega sem pričakoval, kjer sem moral opazovati razne črke različnih velikosti in pa gledal sem tudi v neko napravo, kjer pa so se opravili še ostali testi. Tako pa so me okulistični pregledi Maribor presenetili z vso tehnologijo, ki so jo imeli, saj si nisem predstavljal, da se uporablja taka tehnologija pri okulističnih pregledih.

Okulistični pregledi Maribor so mi preverili vid

Po ostalih pregledih, ki so mi jih opravili okulistični pregledi Maribor, pa so ugotovili, da bom res potreboval očala za na blizu, saj sem imel nekolikšno dioptrijo, ki pa je bila na srečo minimalna, kar pa me je zelo razveselilo, saj me je že skrbelo, da bi imel kakšno večjo okvaro na očeh.