Kvalitetna postelja pripomore k boljšemu spanju

Imela sem težave s spanjem in bolečinami v hrbtenici. Zame je bila kvalitetna postelja izjemnega pomena. Pred leti, ko si nisem mogla privoščiti nove postelje, sem vse noči težko spala. Prvič je bila postelja že stara in je pri vsakem premiku škripala. Bila iz narejena iz lesa. Na njej je bila stara vzmetnica. Takoj, ko sem dobila prvi dohodek sem si privoščila nakup nove postelje.

Kvalitetna postelja pripomore k boljšemu spanju

To je bila postelja v velikosti 200 cm x 200 cm širine. Želela sem veliko posteljo, čeprav sem spala sama. Postelja je bila iz kvalitetnega hrastovega lesa. Imela je nekoliko višjo višino sedišča oziroma ležišča. Pri tem sem izbrala tudi kakovostno posteljino. Ker je bila postelja locirana v temnem prostoru, sem jo prestavila na drug konec hiše. Zamenjala sem prostor in tam naredila graderobo, kjer je bila prej spalnica. Ko je bila postelja postavljena, sem kupila odejo iz volne, ki naj bi omogočala boljše spanje. Za podlogo sem prav tako izbrala material iz volne. Kupila sem bombažno posteljnino v beli barvi. V novi spalnici sem imela čim manj predmetov, tako da je bil prostor videti prostoren in udoben. Skozi okno se je videla narava. Komaj sem čakala, da vse to, kar sem preuredila, da vidim, ali bom boljše spala. Še celo dala sem energijsko očititi prostor.

Ko sem sem se zvečer ulegla, se mi je zdelo, da je nova postelja res udobna in mehka. Ponoči sem imela lepe sanje in nisem se več toliko potila. Zjutraj sem se zbujala veliko bolj spočita. Vesela sem, da sem si končno lahko privoščila novo posteljo, posteljnino in odejo. Spanje mi je veliko pomenilo. Ker sem nekaj let res slabo spala, sem videla sedaj, da poleg spalne kulture pomeni tudi dobra kvaliteta in dober material iz katerega je narejena vzmetnica in postelja. Sedaj se vsak večer veselim, da po napornem dnevu zaspim v svoji mehki postelji.