Razstrupljanje telesa, ki pomaga, da akne izginejo, je dobro še za kaj drugega

Dobra stran tega, ko se akne pojavijo na mojem obrazu, je ta, da moram skozi temeljito razstrupljanje, ki mi pomagajo še pri marsikakšni drugi stvari. Predvsem se celo telo temeljito prečisti in posledično imam mnogo več energije in vrhunsko počutje. Preden akne izginejo, traja sicer dlje časa, kolikor pa potrebuje moje telo za boljše počutje, ampak, če ne drugega imam vsaj ta rezultat, ki je mnogo boljši. 

Ker moram z razstrupljanjem vseeno vztrajati kakšna dva tedna, pa to pomeni, da imam kožo po celem telesu v mnogo boljšem stanju potem še kar nekaj časa. Morda je to tista dodana vrednost, ki odtehta neprijetnost, ki jo akne naredijo, ko jih imam. Nadležno je edino to, da moram potem dolgo časa pretiravati s pudrom, da vse to prekrijejo, ko grem kam ven. Kar seveda ni najbolj primerno, za reševanje kože. Vsekakor bi bilo bolje, da ves ta čas ne bi imela nobenih ličil na obrazu, ker bi bila tako koža vedno čista in bi se akne hitreje pozdravile. Ampak brez ličil v takem stanju res ne morem med ljudi, ker ni privlačen videz. Da ne govorim o tem, da se že na metre opazijo.

Naslednji teden sem se naročila tudi h kozmetičarki, da mi naredi bolj temeljito čiščenje kože v upanju, da bo vse skupaj pospešilo zdravljenje. Še dobro, da je to tisti teden, ko ne bom potrebovala nikamor med ljudi in sem rešena tudi nanašanja pudra in se bo koža lahko za nekaj časa oddahnila vseh dejavnikov, ki upočasnjujejo zdravljenje. Res so težka nadloga akne, ker potem, ko se enkrat pojavijo, zelo vztrajno vztrajajo. Ampak vsaj vidim, da se že izboljšujejo in vem, da bom čez dobra dva meseca ponovno rešena in moja koža bo zopet lepa in čista.

Upam le, da potem spet dolgo časa ne bom uživala sladkorja, ki bi lahko akne ponovil in bom bolj pazljiva kakor sem bila tokrat.